in English         på svenska

Englanninkielisestä valmisteyhteenvedosta viimeistelty teksti

         Pharmaca Fennicaan ja muihin tietokantoihin

Yritysesittely

Oy Pharma Facts Finland Ltd on lääkealan palveluyritys, joka on keskittynyt lääketekstien käännöksiin, valmisteyhteenvetojen ja pakkausselosteiden tietokantapäivityksiin ja lääkemarkkinointiaineiston tarkistukseen ja kääntämiseen. Palveluksessamme on kolme lääkealan ja tekstinvalmistuksen ammattilaista. Yritys on perustettu v. 1996 ja toimipaikkamme on Vantaalla.

 

Pharma Facts Finlandin tarina:

  • Toiminta alkoi Helsingissä Sörnäisissä maaliskuun alussa 1997, samaan aikaan aloitti toimipiste Raumalla.
  • Alusta asti mukana olivat palvelut lääkeyrityksille: Pharmaca Fennica- ja muut tietokantapäivitykset, lisälehdet Pharmaca Fennican väliin sekä pakkausselostetekstien päivitykset laakeinfo.fi-sivustolle.
  • Valikoimaan otettiin myöhemmin lisää palveluja: lääketekstien käännökset, SPC-lyhennelmät ja päivitykset Pegasos-terveyskeskusohjelmaan.
  • Nykyisin toimipisteemme on Vantaalla ja palvelutarjontamme lääkeyrityksille on laajentunut ja käsittää myös mm. haittavaikutusseurannan sekä neuvontapalvelut hinta- ja korvattavuus sekä muissa lääkeasioissa.

 

 

Käännöspalvelut: Käännämme ammattitaidolla valmisteyhteenvedot, pakkausselosteet, myyntipäällysmerkinnät ja muut lääkkeisiin liittyvät aineistot sekä erilaiset verkkosivut englannista suomeksi ja ruotsiksi.

 

Tietokantapäivitykset: Pitkä kokemuksemme Pharmaca Fennica -tekstien päivitystyössä takaa korkean laadun päivityksissä. Hoidamme nopeasti valmisteyhteenveto- ja pakkausselostetekstien tietokantapäivitykset asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Pharmaca Fennica -tietokannan lisäksi palvelumme sisältää laakeinfo.fi-sivuston ja Pegasos-terveyskeskusohjelman päivittämisen.

 

Markkinoinnin palvelut: Teemme valmisteyhteenvedon lyhennelmiä lääkemainoksia ja muuta markkinointiaineistoa varten sekä käännämme markkinointimateriaaleja, mm. esitteitä ja PowerPoint-esityksiä. Lisäksi käännämme ja lokalisoimme yritysten verkkosivuja.

 

Neuvontapalvelut: Autamme lääkeyrityksiä lääkkeiden hinta- ja korvausasioissa Suomessa, esimerkkeinä hintatietokannat. Teemme myös haittavaikutusseurantaa.

 

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää.